image

Stuur een e-mail naar info@dtfh.nl om uw 5% kortingscode te ontvangen.

Korting 5%
Korting 5%
Beste Prijs Garantie
  1. Datepick calendar
  2. Datepick calendar
  3. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Canal District Arrangement

400 jaar grachtengordel
Amsterdam is een van de mooiste steden van de wereld. En in Amsterdam is de grachtengordel al sinds de 17e eeuw het kloppende hart van de stad. Het voordeel van Amsterdam is dat de historische binnenstad relatief klein is. Alle grote bezienswaardigheden bevinden zich aan de grachtengordel en in de nabije omgeving ervan. Al bij het aanleggen van de grachten in 1600 is veel aandacht besteed aan het planten van bomen en creëren van rustplekken. En nog steeds is de stad een trekpleister en vooraanstaande plek. In 2010 kreeg de grachtengordel de status van UNESCO-werelderfgoed en is daarmee voorgoed op de kaart gezet.

Amsterdam Canal District
Voor Amsterdam was 2013 een feestelijk jaar. In 2013 was het exact 400 jaar geleden dat Amsterdam begon met de aanleg van de grachtengordel. In het kader van dit bijzondere jubileum stonden de grachten centraal en werden er allerlei activiteiten op en rondom de grachten georganiseerd. Maar ook in 2015 biedt de grachtengordel een scala aan activiteiten.

Een aantal hotels, restaurants, musea en winkelstraten aan de grachtengordel hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk acties op te zetten. Voor onze internationale bezoekers, maar ook voor de Amsterdammers zelf. De hotels geven hun gasten een speciaal aandenken of bieden speciale acties, de musea trakteren hun bezoekers op korting of speciale aanbiedingen. En de restaurants laten zien wat culinair Amsterdam te bieden heeft. Met de boot kan de geschiedenis van de stad vanaf het water worden bewonderd.

Canal District Arrangement
Vier het 400-jarig bestaan van de grachtengordel in Amsterdam. Wij bieden onze gasten een overnachting in een Basic tweepersoonskamer met een gratis upgrade naar een kamer met grachtenzicht. Het Canal District Arrangement is inclusief ontbijt en exclusief 5% stadsbelasting

Uw cadeau in 2015: Golden Age Tea
Proef nu de grandeur van de Gouden Eeuw in de sterke zwarte orthodoxe thee van Four Leaves, op smaak gebracht met een vleugje rook en een natuurlijke mix van kruiden en citrusvruchten. U krijgt de Golden Age Tea in 2015 cadeau bij uw Canal District Arrangement reservering.